Besins Healthcare er et av verdens eldste legemiddelselskaper,. Det ble etablert i 1885. Vårt focus er rettet mot behandling av hormonmangel til kvinner og menn. Besins Healthcare har et forskningssenter i Washington og produksjon i Frankrike, Belgia, Spania og Thailand. Vi er representert i over 100 land og har cirka 30 produkter i den globale produktporteføljen vår. Noen av de viktigste målene våre er å bidra til samarbeid mellom spesialister i Norden og øke kunnskapen om hormonmangel og behandling av denne hos leger, annet helsepersonell og allmennheten.

Korte Hurtigfakta

Besins i tall

Manne- og kvinnehelse

Klikk her

Kvinnehelse

Besins Healthcare har i mer enn 50 år utviklet og fremstilt hormonlegemidler for kvinner med overgangsrelaterte plager, men også legemidler ved ufrivillig barnløshet og risiko for tidlig spontanabort. Våre østrogen- og progesteronbaserte legemidler brukes av kvinner i mer enn 100 land. Besins Healthcare var først ute med å utvikle en østrogengel, og noen år senere var vi de første som fremstilte et bioidentisk mikronisert progesteron, en tablett til både oral og vaginal bruk.

SE VÅRE legemidler »

Klikk her

Mannehelse

Besins Healthcares satsning på menns helse og velvære startet i 1982, med utviklingen av en testosterongel for behandling av menns overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos menn (gynekomasti). På begynnelsen av 2000-tallet lanserte vi verdens første testosterongel for behandling av lave testosteronnivåer hos menn (hypogonadisme). I dag er våre testosterongeler de mest brukte i verden.

SE VÅRE legemidler »