Besins Healthcare er spesialisert på utvikling av innovative legemidler for kvinners helse og menns velvære. Vi fokuserer på hormonell substitusjonsterapi, hvor vi har en ledende posisjon innen transdermal administrasjon av bioidentiske hormongeler for både kvinner og menn. Vi har forskningssenter i Washington og produksjon i Frankrike, Belgia og Spania. Besins Healthcare har i dag ca. 900 ansatte. Vi er representert i mer enn 100 land og har ca. 30 produkter i den globale produktporteføljen vår.

Korte Hurtigfakta

Besins i tall

Manne- og kvinnehelse

Klikk her

Kvinnehelse

Besins Healthcare har i mer enn 50 år utviklet og fremstilt hormonlegemidler for kvinner med overgangsrelaterte plager, men også legemidler ved ufrivillig barnløshet og risiko for tidlig spontanabort. Våre østrogen- og progesteronbaserte legemidler brukes av kvinner i mer enn 100 land. Besins Healthcare var først ute med å utvikle en østrogengel, og noen år senere var vi de første som fremstilte et bioidentisk mikronisert progesteron, en tablett til både oral og vaginal bruk.

Klikk her

Mannehelse

Besins Healthcares satsning på menns helse og velvære startet i 1982, med utviklingen av en testosterongel for behandling av menns overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos menn (gynekomasti). På begynnelsen av 2000-tallet lanserte vi verdens første testosterongel for behandling av lave testosteronnivåer hos menn (hypogonadisme). I dag er våre testosterongeler de mest brukte i verden.

SE VÅRE legemidler »