Nå er vi også i Norden!

”Nå er Besins Healthcare, et av verdens ledende legemiddelforetak, med fokus på utvikling av hormoner for kvinners og menns helse og velvære, også til stede i Norden. Tidligere ble produktene våre markedsført av distributører, men ved årsskiftet startet vi opp i egen regi. I dag er vi et sammensveiset team på 11 personer (om kort tid blir vi 13) med mange års erfaring innen behandlingsområdet hormonmangel, både for kvinner og menn.
Vår visjon er å bli den ledende aktøren og en naturlig partner innen hormonerstatning i Norden. Det vil vi oppnå ved å tilby markedets beste produkter, service og kunde- og brukerstøtte.
Vi ønsker å bidra til et nordisk samarbeid mellom spesialister og øke kunnskapene om hormonmangel og behandling hos foreskrivende leger. Som et ledd i dette arbeidet vil vi tilby utdannings- og informasjonsmateriell vi har utarbeidet i samarbeid med fagspesialister til både leger og pasienter.
Vi vil også øke kvinner og menns kunnskaper om østrogenmangel og lave testosteronnivåer (hypogonadisme) og gi mennesker hjelp til å lindre plagsomme symptomer.
Sist, men ikke minst, vil Besins Healthcare i årene som kommer lansere flere nye legemidler.”

Per-Olof Nilsson, adm. dir.

Manne- og kvinnehelse

Klikk her

Kvinnehelse

Besins Healthcare har i mer enn 50 år utviklet og fremstilt hormonlegemidler for kvinner med overgangsrelaterte plager, men også legemidler ved ufrivillig barnløshet og risiko for tidlig spontanabort. Våre østrogen- og progesteronbaserte legemidler brukes av kvinner i mer enn 100 land. Besins Healthcare var først ute med å utvikle en østrogengel, og noen år senere var vi de første som fremstilte et bioidentisk mikronisert progesteron, en tablett til både oral og vaginal bruk.

SE VÅRE legemidler »

Klikk her

Mannehelse

Besins Healthcares satsning på menns helse og velvære startet i 1982, med utviklingen av en testosterongel for behandling av menns overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos menn (gynekomasti). På begynnelsen av 2000-tallet lanserte vi verdens første testosterongel for behandling av lave testosteronnivåer hos menn (hypogonadisme). I dag er våre testosterongeler de mest brukte i verden.

SE VÅRE legemidler »