ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Vi jobber sammen

Vi er et innovativt, familiedrevet legemiddelfirma med skarpt fokus på utvikling og salg av kjønnshormoner som kan bidra til bedre livskvalitet hos både menn og kvinner. I tillegg tilbyr vi kosttilskudd og medisinske hjelpemidler. 

career-global-foot.png

Et globalt fotavtrykk

Vi har 22 datterselskap og 5 produksjonanlegg på verdensbasis. Vårt internasjonale fotavtrykk gjør at vi kan dra nytte av ulike perspektiver, ekspertise og ressurser. På den måten bidrar vi også til utvikling av legemiddelindustrien. 

thumbnail_culture_and_values_final_1_e0ca106c95_19614f181b.png

Besins kultur & verdier

Vi er et familiedrevet, selvstending selskap som oppfordrer til entreprenørskap og internasjonalt samarbeid. Selskapet har vært ledet av Besins-familien i 5 generasjoner, helt siden starten i 1885, og organisasjonen lever og ånder for sine verdier. 

Bli en del av vår suksesshistorie

Vi er stolte over å være et veletablert familiedrevet selskap. Vi støtter og oppfordrer til faglig og personlig utvikling hos våre ansatte. Og vi ser alltid etter dyktige mennesker som kan hjelpe oss med å skrive de neste kapitlene i suksesshistorien vår. Er du en av dem? Hvis du tenker at det vi har fått til så langt er inspirerende, og kunne tenke deg å bli med og forme fremtiden vår, hvorfor ikke ble en av oss?

Rekrutteringsprosessen

Hvis du vurderer å søke jobb hos oss, kan det kanskje være nyttig å vite litt om hvordan vi går frem når vi ansetter nye mennesker til vårt globale team.

1
Vi går gjennom og vurderer søknad og vedlegg.
2
Vi tar kontakt per e-post hvis søknaden din er interessant.
3
Så starter vi en utvelgelsesprosess.
4
Går du videre, får du invitasjon til intervju - enten ved personlig fremmøte eller digitalt.
5
Det kan også hende vi tester ferdighetene dine.
6
Vi utarbeider et tilbud som vi sender deg.

Bli en av oss

Bor det en ekte entreprenør i deg? Er du en som tar initiativ og fullfører prosjekter? Er du kreativ og dynamisk og liker tanken på å jobbe i et internasjonalt og multikulturelt miljø? Basert på kompetansen og erfaringen din, kan vi tilby ulike karrieremuligheter innen ulike fagfelt og geografiske områder. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Kommer snart